ShippingWatch

Container-aktivitet i kinesiske havne faldt med 3,7 pct i juli

Kinesiske havne håndterede sammenlagt 15,1 millioner teu i juli. Det var et fald på 3,7 procent i forhold til måneden før, men en stigning på 3,8 procent i forhold til juli 2011, skriver Hong Kong Shipping Gazette.

Foto: Hanjin

Antallet af containere, der går gennem kinesiske havne faldt med 3,7 procent juli ifølge statistik fra det kinesiske transportministerium, der citeres i Xinhua.

Det skriver Hong Kong Shipping Gazette.

Det svarer til, at der blev håndteret 15,1 millioner teu i juli, men selvom der var tale om et fald i forhold til måneden før, er aktiviteten i de kinesiske containerterminaler 3,8 procent højere end samme måned sidste år.

Værre ser det ud for den samlede håndterede godsmængde i havnene, der er faldet med 2,9 procent i forhold til juni og hele 12,3 procent i forhold til juli sidste år, fremgår det af tallene.

Væksten tager af i verdens travleste containerhavn

Medie: Væksten i Kinas industriproduktion den laveste i tre år 

Mere fra ShippingWatch

Maersk: Situationen stabiliserer sig i Shanghai

Situationen i Shanghai er ved at stabilisere sig, og generelt fungerer havnene i Kina godt, lyder det fra Maersk. Til gengæld melder rederiet om et fortsat stort pres på europæiske havne.

CBS lancerer bestyrelses-uddannelse for shipping

Med støtte fra en række profilerede shipping-navne er halvdelen af pladserne på det første modul af CBS’ nye Blue Board Leadership Programme allerede besat. Andreas Sohmen-Pao er blandt underviserne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs