Erria fik overskud på driften i andet kvartal

Rederiet Erria, der koncentrerer sig om ship management efter afvikling af kemikalietankflåden til Uni-Tankers, fastholder forventningerne om et positivt resultat i hele 2012.
AF RITZAU FINANS

Rederiet Erria kom ud af andet kvartal med en omsætning på 23,1 mio. kr., mens den primære drift gav et plus på 0,8 mio. kr. for de fortsættende aktiviteter. I
samme kvartal sidste år omsatte rederiet for 18,7 mio. kr. og fik et underskud på 13,4 mio. kr.

"Jeg er meget tilfreds med, at Erria selv under de nuværende vanskelige markedsvilkår evner at tjene penge med den nye forretningsmodel," udtaler administrerende direktør Henrik N. Andersen i forbindelse med regnskabet.

Resultatet af de fortsættende aktiviteter er et overskud på 0,9 mio. kr., hvortil skal lægges overskuddet fra de ophørende aktiviteter, som lyder på 52,5 mio. kr. Dermed er der samlet 53,4 mio. kr. at gøre godt med i år mod et underskud sidste år på 4,7 mio. kr. på samme post. Rederiet fastholder forventningerne til hele året. Dermed ser Erria fortsat "et positivt" resultat i år.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
!
!
Skal indeholde mindst 6 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også