ShippingWatch

Maersk-chef udnævnes som "rising star"

Man skal holde øje med Klaus Rud Sejling, COO i Maersk Tankers, hvis man skal tro headhunterfirmaet Korn/Ferry International, der blandt otte bud på kommende topchefer udpeger den 34-årige Sejling som en af dem.

COO i Maersk Tankers, Klaus Rud Sejling, har ikke taget det sidste karriere-hop, hvis man skal tro headhunterfirmaet Korn/Ferry International. Virksomheden kommer i Berlingske Business Magasin med otte bud på kommende topchefer, eller de såkaldte rising stars, og en af dem er altså den kun 34-årige Klaus Rud Sejling, der oprindeligt er shippinguddannet hos Maersk.

Klaus Rud Sejling startede sin karriere hos Maersk som PA for den daværende CEO for Maersk Line, Knud Stubkjær, der lige er blevet udnævnt til CEO for det amerikanske Carrix. I begrundelsen hedder det bl.a., at Sejling har et brilliant øje for "performance management."

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

I alt 12 skibe er sejlet fra Ukraine lastet med korn

I alt er 12 tørlastskibe lastet med Ukrainsk korn til eksport sejlet fra det krigshærgede land siden mandag sidste uge, hvor det første skib efter en aftale mellem Rusland og Ukraine fik lov til at forlade havnen i Odesa.

Læs også

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs