ShippingWatch

Esvagt ser forretningspotentiale i Barentshavets kulde

Når Esvagt kigger på, hvor rederiets nye markeder kan være, kigger de mod Nord. Et nybygget skib vil komme til at arbejde i Barentshavet, og selskabet har også været med de sidste to år, hvor der har foregået olieefterforskning i Grønland.

Der er gode muligheder for Esvagt i markeder mod Nord, siger adm. direktør i Esvagt, Søren Nørgaard Thomsen, til ShippingWatch. De høje kuldegrader stiller større krav, hvilket ifølge ham stiller Esvagt i en god position. Således har Esvagt just taget levering af et redningsskib, der skal operere i Barentshavet, mens Esvagt også har været til stede under olieefterforskning i Grønland.

"Hvis der begynder at komme skub i tingene ved Barentshavet i Nordnorge, er det en stor mulighed for os. For jo længere nordpå man kommer, jo koldere bliver vandet i forhold til Nordsøen, og jo større er kravene til at have en kvalitetsleverandør inden for vagtskibsservice, og det regner vi os selv for at være," siger Søren Nørgaard Thomsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Höegh Autoliners går med i klimakoalition

Det norske bilrederi Höegh Autoliners indtræder i klima-alliancen First Movers Coalition, der også tæller Maersk, som ”frontløbere på bæredygtighedsområdet i deres sektor”.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs