ShippingWatch

Platou: Frontline ind i gassens gyldne tid

Norske Frontline 2012 vil købe to VLGC-skibe - Very Large Gas Carrier - og har option på ydeligere fire. Analysehuset Platou Markets er glade for ordren, da de anser Frontline 2012 for at være det fremmeste selskab inden for supergastankerne.

"Vi betragter Frontline som det foretrukne selskab på markedet med et lavt break-even niveau og et stærkt vækstspor," lyder det i en kommentar fra RS Platou Markets om Frontline 2012, der har valgt at købe to Very Large Gas Carrier-skibe (VLGC) og har option på yderligere fire. Platou Markets har tidligere i år kaldt gastankersegmentet for det sted, hvor det næste store opsving inden for shippingverdenen kommer til at foregå.

LPG-markedet er særdeles vigtigt for Frontline 2012, som har udtrykt ønske at om at blive en af de tre største og vigtigste aktører på markedet. De to VLGC-skibe skal bygges på Jiangnan-værftet i Kina og koster 63,5 mio. dollar pr. stk. Det er den laveste pris på VLGC-skibe i 20 år med inflationen fraregnet. Skibene bliver leveret i 2014.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs