Den danskejede jobportal Job2Sea er vokset markant

Den danskejede jobportal Job2Sea er vokset markant siden sin etablering og har nu over 40.000 besøg om dagen. Jobportalen vurderer, at den nu er verdens største
Foto: Søfartens Ledere
Foto: Søfartens Ledere

Den danskejede jobportal Job2Sea, der koncentrerer sig om stillinger inden for den maritime branche, har udviklet sig hastigt siden sin etablering og vurderer selv, at den nu er verdens største. Fra en mindre serviceydelse til danske skibsofficerer har portalen nu udviklet sig til at have over 40.000 besøg pr. måned, 10.000 registrerede brugere og mere end 3.000 jobs pr. måned, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

”Vi opererer i en branche, hvor kvalificeret arbejdskraft er efterspurgt og internationale rapporter viser, at der fremover bliver stor mangel på bl.a. veluddannede skibsofficerer. Branchen har behov for en jobportal, der er seriøst specialiseret i branchen, tager højde for de særlige specialer og kompetencebehov og som effektivt medvirker til globalisering af jobmarkedet,” fortæller Jakob Le Fevre, Managing Partner i JOB2SEA.

Han peger på, at det bl.a. er brugen af de sociale medier, der har gjort en forskel.

”Vi kan 24/7-360?etablere kontakt med tusindvis af personer med maritime kompetencer. Vi administrerer aktive grupper på LinkedIn med mere end 25.000 medlemmer og har også en særlig ’corporate agreement’ med LinkedIn. Det giver optimal mulighed for effektivt at nå både de aktive og passive jobsøgende.” 

Ud over LinkedIn er JOB2SEA aktiv på Twitter, Facebook, Youtube og Flickr.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også