ShippingWatch

Den danskejede jobportal Job2Sea er vokset markant

Den danskejede jobportal Job2Sea er vokset markant siden sin etablering og har nu over 40.000 besøg om dagen. Jobportalen vurderer, at den nu er verdens største

Foto: Søfartens Ledere

Den danskejede jobportal Job2Sea, der koncentrerer sig om stillinger inden for den maritime branche, har udviklet sig hastigt siden sin etablering og vurderer selv, at den nu er verdens største. Fra en mindre serviceydelse til danske skibsofficerer har portalen nu udviklet sig til at have over 40.000 besøg pr. måned, 10.000 registrerede brugere og mere end 3.000 jobs pr. måned, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

”Vi opererer i en branche, hvor kvalificeret arbejdskraft er efterspurgt og internationale rapporter viser, at der fremover bliver stor mangel på bl.a. veluddannede skibsofficerer. Branchen har behov for en jobportal, der er seriøst specialiseret i branchen, tager højde for de særlige specialer og kompetencebehov og som effektivt medvirker til globalisering af jobmarkedet,” fortæller Jakob Le Fevre, Managing Partner i JOB2SEA.

Han peger på, at det bl.a. er brugen af de sociale medier, der har gjort en forskel.

”Vi kan 24/7-360?etablere kontakt med tusindvis af personer med maritime kompetencer. Vi administrerer aktive grupper på LinkedIn med mere end 25.000 medlemmer og har også en særlig ’corporate agreement’ med LinkedIn. Det giver optimal mulighed for effektivt at nå både de aktive og passive jobsøgende.” 

Ud over LinkedIn er JOB2SEA aktiv på Twitter, Facebook, Youtube og Flickr.

 

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Læs også

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs