ShippingWatch

Maersk Line lærer at kigge bagud

Maersk Line har sat gang i flere tiltag for at få mest muligt ud af evaluering af selskabets mange projekter både under og efter arbejdet laves. Rederiet har således systematiseret projektevaluering og er en del af en international arbejdsgruppe. Det skriver Børsen.

I Maersk Line har man opdaget værdien af noget, der måske virker banalt, men som ofte glemmes. Rederiet fokuserer nemlig på at samle erfaringer mens et stykke arbejde er i gang, og efter det er færdigt. Det har både udmøntet sig i samarbejde i en international arbejdsgruppe og en systematisering af evaluering i organisationen. Det skriver Børsen.

Således undersøger man internt, tre til seks måneder efter et stort projekt afsluttes, om man har fået det ønskede resultat ud af arbejdet. Det er ikke noget nyt i Maersk Line, at den evaluering sker på de største projekter, men 30-40 forandringsprojekter, der løbende kører i organisationen, har ikke fået samme behandling tidligere.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Höegh Autoliners går med i klimakoalition

Det norske bilrederi Höegh Autoliners indtræder i klima-alliancen First Movers Coalition, der også tæller Maersk, som ”frontløbere på bæredygtighedsområdet i deres sektor”.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs