ShippingWatch

Svitzer-konkurrenten Boskalis får rekord-halvårsregnskab

Svitzer-konkurrenten Boskalis rapporterer om rekordstor omsætningsvækst i første halvår af 2012, hvor offshore-delen i Boskalis især står for væksten. På bundlinjen taber Boskalis dog penge i forhold til sidste år.

Foto: Øyvind Hagen/Statoil

Svitzers store hollandske konkurrent, Boskalis, leverer både omsætningsvækst og en større ordrebog for første halvår i 2012, men taber på indtjeningen, fremgår det af selskabets halvårsregnskab.

Boskalis, med det fulde navn Royal Boskalis Westminster N.V., har en vækst i omsætningen i første halvår på 12 pct., som er en stigning fra 1,25 mia. euro i 2011 til 1,4 mia. euro i 2012. Nettoresultatet falder derimod til 102,3 mio. euro fra 114,1 mio. euro. Ordreindgangen er gået op, så Boskalis står med ordrer for 3.753 mio. euro ved udgangen af første halvår. Det er et højere niveau end slutningen af 2011, hvor Boskalis havde ordrer for 3.489 mio. euro.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Nu er det produkttankrederier som Torm, Norden og Odfjells tur til at holde indtjeningsfest. Maersks topchef, Søren Skou, må derimod forsvare rederiets lave skattebetaling, mens DFDS er lun på flere opkøb i logistik og har pengene til det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs