ShippingWatch

A2Sea: Vi ser ind i et voksende marked

A2Sea kigger ind i et kraftigt voksende marked, der på trods af voksende konkurrence vil have masser af arbejde til rederiet. Det siger adm. direktør, Jens Frederik Hansen, i et interview med ShippingWatch.

Foto: A2SEA, Tony Brands

Modsat mange andre rederier, er A2Sea meget positive omkring det marked, det vil operere i de næste år. Selvom der kommer mere konkurrence, vil der også være mere aktivitet, forklarer adm. direktør, Jens Frederik Hansen, ShippingWatch.

"Vi kigger ind i et meget stort marked, der de første år har været meget svært at kvantificere. Nu er vi kommet ud af opstartsfasen, og investorer har fået deres parker over i regulær drift, hvilket gør, at der har været behov for en helt anden form for service end tidligere. Derfor er det rigtig store investeringer, de kigger på, som vi godt kan være behjælpelige med," siger Jens Frederik Hansen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Forsinkelser forude: Omikron rammer Kinas havne

Det er i det store hele lykkedes Kina at holde covid ude efter det oprindelige udbrud i Wuhan. Så kom omickron – og landets nul-tolerance over for virussen betyder nu forsinkelser i verdens travleste havne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs