ShippingWatch

Nordens regnskab skuffer en smule

D/S Nordens kommer ud af 2. kvartal med et primært driftsresultat før afskrivningner på 31,3 mio. dollar. Resultatet er under analytikernes forventning på 33 mio. dollar. D/S Norden fastholder forventningerne til resten af året.

Rederiet D/S Norden får i andet kvartal et primært driftsresultat i 2012 før afskrivninger på 31,3 mio. dollar. Det er lavere end analytikernes forventning på 33 mio. USD. Driftsresultatet er på 81 mio. dollar for første halvår 2012, hvilket er 5 pct. bedre end for 2011. Rederiet fastholder på baggrund af udviklingen i andet kvartal forventningerne til driftsresultatet for hele 2012 på 110-150 mio. USD.

"Som forudset viser 2012 sig at være et udfordrende år for shippingbranchen. På den baggrund er jeg tilfreds med, at vi lever op til forventningerne og leverer et solidt driftsresultat og cash-flow. Jeg glæder mig samtidig over, at vi takket være en stærk økonomi er i stand til at udnytte de lave skibspriser til at investere i nye og mere brændstofeffektive skibe," siger adm. direktør Carsten Mortensen i fondsbørsmeddelelsen for regnskabet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs