ShippingWatch

DFDS: Rusland i WTO vil føre til mere last

Det vækker glæde i DFDS, at Rusland er blevet medlem af verdenshandelsorganisationen, WTO. Det vil betyde mere samhandel og dermed flere sejladser, vurderer Peder Gellert Pedersen, Executive Vice President i DFDS, overfor ShippingWatch.

Ruslands indtræden i WTO er gode nyheder for DFDS, understreger Executive Vice President, Peder Gellert Pedersen. Det vil nemlig have positive afledte effekter for rederiet, der i sidste ende fører til mere last, vurderer han.

"Det er ikke sådan, at vores volumener vil stige i morgen, men det vil have en afledt effekt for os. Jo stærkere Rusland knyttes til organiseret verdenshandel, jo bedre er det for os. Vi må forvente, at det også forbedrer relationerne til EU, og vi lever jo af EU-russisk import/eksport, fordi vi er så regionale, så vi er meget afhængige af gode relationer mellem de to," siger Peder Gellert Pedersen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Forsinkelser forude: Omikron rammer Kinas havne

Det er i det store hele lykkedes Kina at holde covid ude efter det oprindelige udbrud i Wuhan. Så kom omickron – og landets nul-tolerance over for virussen betyder nu forsinkelser i verdens travleste havne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs