ShippingWatch

DFDS: Rusland i WTO vil føre til mere last

Det vækker glæde i DFDS, at Rusland er blevet medlem af verdenshandelsorganisationen, WTO. Det vil betyde mere samhandel og dermed flere sejladser, vurderer Peder Gellert Pedersen, Executive Vice President i DFDS, overfor ShippingWatch.

Ruslands indtræden i WTO er gode nyheder for DFDS, understreger Executive Vice President, Peder Gellert Pedersen. Det vil nemlig have positive afledte effekter for rederiet, der i sidste ende fører til mere last, vurderer han.

"Det er ikke sådan, at vores volumener vil stige i morgen, men det vil have en afledt effekt for os. Jo stærkere Rusland knyttes til organiseret verdenshandel, jo bedre er det for os. Vi må forvente, at det også forbedrer relationerne til EU, og vi lever jo af EU-russisk import/eksport, fordi vi er så regionale, så vi er meget afhængige af gode relationer mellem de to," siger Peder Gellert Pedersen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Höegh Autoliners går med i klimakoalition

Det norske bilrederi Höegh Autoliners indtræder i klima-alliancen First Movers Coalition, der også tæller Maersk, som ”frontløbere på bæredygtighedsområdet i deres sektor”.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs