ShippingWatch

Eitzen Chemical omstrukturerer milliard-gæld

Eitzen Chemical har i dag bebudet en omstrukturering af selskabets gæld, der beløber sig til 670 mio. dollar for at sikre likviditet for selskabet i 2014. Selskabet fortsætter med at være optimistisk, selvom både de selv og tankmarkedet er presset.

Det tidligere Eitzen Gruppe selskab Eitzen Chemical meddeler i dag, at man vil rydde op i gælden, der ligger på 670 mio. dollar svarende til over 4 mia. kr. Eitzen Chemical kalder i en meddelse gældsomstruktureringen for en milepæl, der forventes at give selskabet likviditet nok til at klare sig godt igennem til 2014.

Aktieanalytikerne i Fearnley Securities beskriver Eitzen Chemicals aftale om blandt andet forlængelse på obligationslån som en aftale i stil med dem, man tidligere har set for virksomheder som Genco, Excel Maritime og Eagle. Eitzen Chemicals oplyser, at man udover omstruktureringen af gælden også vil forsøge at få lov at omstrukturere usikre obligationslån på 110 mio. dollar. Usikkerheden i disse obligationslån, får Fearnley Securities til at give aktien en pil nedad som anbefaling.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs