ShippingWatch

Hollandske rederier bevæbner vagter ulovligt

Hollandske rederier holder sig ikke tilbage for at hyre private bevæbnede vagtstyrker på trods af, at de risikerer retsforfølgelse. Det skriver den hollandske avis NCR.

På trods af at det kan være ulovligt, besætter de hollandske rederier deres skibe med private vagter, når skibene skal sejle i farvande med fare for piratangreb, skriver den hollandske avis NCR. Det sker i modstrid med den hollandske regerings beslutning om, at kun personer fra hollandsk militær og politi må bevogte skibene, når de er i fare for piratangreb.

Det hollandske forsvarsministerierie har specialhold til at hjælpe mod pirattruslen, men rederierne giver udtryk for, at det ikke er en tilstrækkelig løsning til de problemer, de oplever med pirateri. Ifølge NCR skal vagterne til at have med på skibene forudbestilles seks uger før sejlads, og der gælder en lang række særlige forhold for dem.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

To flydende gasterminaler rykker til Europa

Europa kan se frem til at modtage to flydende terminaler til import af LNG i de kommende måneder for at erstatte gas fra Rusland. Blandt andet vil Golar LNG omdanne et LNG-tankskib til en terminal.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs