ShippingWatch

Medie: Arrestation af 53 somaliske pirater og terrorister

Regeringsstyrker har anholdt 53 personer, som mistænkes for terrorisme og pirateri i Puntlandregionen i Somalia. Det oplyser Puntlands myndigheder, skriver det somaliske medie Garowe Online.

53 personer med formodet tilknytning til pirateri og terrorisme er fængslet ifølge en pressemeddelelse fra Puntlandregionens ministerium for sikkerhed. Anholdelsen er "en del af en omfattende sikkerhedskampagne," og de mistænkte er både medlemmer af terrorgruppen Al Shabaab, folk, der finansierer pirateri og folk med relationer til piratbossen Isse Yulluh. Det skriver det somaliske nyhedsmedie Garowe Online.

Ministeriet for sikkerhed oplyser, at Puntlandregeringen har skærpet sine sikkerhedsforanstaltninger siden 11. juli 2012, hvor tre kenyanske hjælpearbejdere blev bortført nær Galkayo, der er den næststørste by i Puntlandregionen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Efter ti års resultattørke er der igen sorte tal hos Lauritzen. Politiske spændinger i Ukraine mellem Vesten og Rusland øger frygten for nye cyberangreb a la det, der kostede Maersk to mia. kr. Et nyt forslag til EU's udspil om CO2-kvoter til shipping kan føre til endnu en milliard-fond.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs