ShippingWatch

Stubkjær skal kæmpe mod Maersk om USA-havne

Den tidligere Maersk-reder Knud Stubkjær mener, at det ikke mindst er hans lange og brede erfaring inden for shipping, herunder også udskillelsen af APM Terminals, der har givet ham jobbet som CEO i amerikanske Carrix, siger han til ShippingWatch.

Har man først taget springet fra København til Hamburg, kan man vel også flytte kontoret til Seattle. Og sådan bliver det for den tidligere Maersk skibsreder og CEO for Maersk Line, Knud Stubkjær, der i dag tager fat på arbejdsdag nummer tre, når solen står op på den amerikanske vestkyst.

Han kommer i  direkte konkurrence med sin gamle arbejdsgiver på Esplanaden, når han skal lede et af USAs største og privatejede container- og logistikforetagender, Carrix, der er moderselskab for en række transportvirksomheder. Om det betyder, at han er havnet i den budkrig om havneterminalerne i Virginia, som APM Terminals kæmper hårdt om at få erhvervet sig, er ikke til at sige, for den eneste kommentar, den nye CEO har til det, er han ikke har nogen kommentar til det.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

I alt 12 skibe er sejlet fra Ukraine lastet med korn

I alt er 12 tørlastskibe lastet med Ukrainsk korn til eksport sejlet fra det krigshærgede land siden mandag sidste uge, hvor det første skib efter en aftale mellem Rusland og Ukraine fik lov til at forlade havnen i Odesa.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs