ShippingWatch

Norsk Hydro tabte stort i 2. kvartal

Norsk Hydro sænker i forbindelse med regnskabet for andet kvartal sin forventning til aluminiumsefterspørgslen. I 2012 forventer selskabet nu, at efterspørgslen efter aluminium eksklusive Kina vil stige ca. 2 procent.

Foto: Kåre Foss

Den norske aluminiumsproducent Norsk Hydro er aktuel med sit regnskab for andet kvartal, hvor det bliver til store tab og en nedjustering af prognosen for aluminiumsefterspørgslen.

Omsætningen og resultatet efter skat skuffer, mens driftsindtjeningen var lidt bedre end ventet. Omsætningen hos Norsk Hydro landede i andet kvartal på 21,6 mia. nkr., hvilket var lavere end analytikernes forventninger på 22,7 mia. nkr. Driftsresultatet (EBIT) faldt til minus 720 mio. nkr. fra et plus på 2,1 mia. nkr. i samme kvartal forrige år. Til trods for underskuddet var det var dog bedre end analytikerestimatet på minus 948 mio. nkr. Resultatet efter skat eksklusive minoritetsinteresser blev til et minus på 1,6 mia. nkr., hvilket var markant dårligere end tabet på 1,07 mia. nkr., som markedet havde ventet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Forsinkelser forude: Omikron rammer Kinas havne

Det er i det store hele lykkedes Kina at holde covid ude efter det oprindelige udbrud i Wuhan. Så kom omickron – og landets nul-tolerance over for virussen betyder nu forsinkelser i verdens travleste havne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs