ShippingWatch

Tankindustrien går turbulent tid i møde

Der er målt dramatiske fald i raterne for supertankerne. Ifølge tal fra Baltic Exchange i London sejles der med daglige tab på 5.878 USD fra Saudi-Arabien til Japan. Og det kan blive værre endnu, skriver Bloomberg.

De store olietankere befinder sig på syttende måned i nedgang på grund af den kinesiske økonomis tilbagegang seks kvartaler i træk, og som bremser landets olieefterspørgsel. Tankindustrien kan se frem til tumult. Oliehandlere trækker sig ifølge Bloomberg i stigende grad fra markedet, og det reducerer efterspørgslen på charter.

Tilbagegangen på charter bliver intensiveret på grund af spændingerne med Iran. Kevin Sy, en fragtderivatmægler hos Marex Spectron Group, i Singapore, bekræfter overfor Bloomberg, at charter vil falde yderligere til 10 procent fra juni til 115 forsendelser i denne måned. Det laveste niveau siden februar 2011.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Blackrock bliver storaktionær i Borr Drilling

Den multinationale kapitalforvalter ejer nu i alt 5,67 pct. af aktierne i Borr Drilling. Aktiekøbet kommer samme dag, som Borr Drilling har solgt tre rigge under bygning for at styrke selskabets pressede økonomi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs