ShippingWatch

Medie: Norske Nordea ramt af shipping-krisen

Nordeas norske afdeling er ramt af sin eksponering mod shipping, fremgår det af Nordea Norges regnskab, der ved en fejl blev offentliggjort en dag for tidligt. Det skriver Reuters.

Foto: Thomas Borberg

"Tank-, tørlast- og containerskibsmarkederne er svage med højt pres på fartøjsværdier, og udsigterne for disse sektorer er fortsat udfordrende," skriver Nordea Norge i regnskabet for andet kvartal, der egentlig først skulle have været offentliggjort onsdag.

Nordea Norge kom på grund af en menneskelig fejl til at offentliggøre sit regnskab en dag før resten af gruppen, og i regnskabet kan det læses, at bankens norske afdeling stadig har et højt tab på udlån, der primært er drevet af udfordrende vilkår i shipping-sektoren. Det drejer sig i andet kvartal om et samlet tab på udlån på 273 mio. norske kroner, hvilket er 55 pct. højere tab i forhold til andet kvartal 2011.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs