ShippingWatch

Berenberg-analyse: Ratestigning ikke med i Maersk-kurs

Kursen på Maersks aktier har endnu ikke taget højde for de ratestigninger, der har været inden for containerfart siden marts, skriver det tyske finanshus Berenberg, der har indledt sin dækning af Maersk.

Foto: Maersk Line

Investorerne har slet ikke taget højde for de ratestigninger, der har været siden marts, ligesom de lægger for stor vægt på risikoen for et stort fald i containerraterne i andet halvår. Det mener det tyske finanshus Berenberg, der har indledt dækning af A.P. Møller - Mærsk med en købsanbefaling og kursmål 57.000 kr. Kursmålet er 43 pct. over den aktuelle kurs og 23 pct. højere end konsensus i analytikerkredse.

A.P. Møller - Mærsk handler ud fra cykliske faktorer som ændringer i verdenshandlen og olieprisen, men indtjeningen er mere påvirkelig over for fragtrater end oliepriser og fragtvolumener, påpeger børshuset.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Blackrock bliver storaktionær i Borr Drilling

Den multinationale kapitalforvalter ejer nu i alt 5,67 pct. af aktierne i Borr Drilling. Aktiekøbet kommer samme dag, som Borr Drilling har solgt tre rigge under bygning for at styrke selskabets pressede økonomi.

Læs også

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs