ShippingWatch

Nyhedsbrev: Små kinesiske værfter i konkursfare

Flere mindre kinesiske værfter er på randen af konkurs på grund af vigende efterspørgsel på nye ordrer, den træge verdensøkonomi, for mange skibe og stigende brændstofpriser. Det skriver Hellenic Shipping News.

Foto: Thomas Borberg

Det ser skidt ud for de mindre kinesiske værfter, som kæmper med både verdensøkonomien, en for stor verdensflåde og brændstofpriser på højt niveau. Hellenic Shipping News skriver, at Zhejuian Jinjgang Shipbuilding Co Ltd med hovedkvarter i Taizhou i Østkinas Zhejiangprovins for nylig indgav en konkursbegæring til Taizhou kommunale folkedomstol på grund af sine betydelige lån og mangel på nye ordrer. Skibsværftet blev grundlagt i 2004 og er det største værft i Taizhou med kapacitet til at bygge fire skibe årligt med en tonnage på over 16.000 ton pr. år.

Værftet havde i februar ikke modtaget nye ordrer siden sidste år, sagde en direktør fra værftet dengang, skriver Hellenic Shipping News.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Et hedt tankmarked får tørlast-investorer på banen, siger Maersk Tankers. Eneti sætter vindplan på hold i USA, Clipper Group i kæmpe handel, Ikea dropper container-strategi, og BW Groups Sohmen-Pao forventer grønne forsinkelser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs