ShippingWatch

Norden ansætter Ejner Bonderup som ny tørlastchef

Norden har i dag ansat J. Lauritzens tørlastchef, Ejner Bonderup, som ny chef for tørlastafdelingen og koncerndirektør samt udnævnt Lars Bagge Christensen og Martin Badsted til Executive Vice President (koncerndirektør), oplyser rederiet.

Norden har fundet afløseren for tørlastchef, Peter Norborg, der besluttede at forlade sin stilling den 15. maj i år. Afløseren bliver Ejner Bonderup (46 år) (billedet), der har 24 års erfaring fra tørlastshipping. Ejner Bonderup har siden 2009 været chef for tørlastforretningen i rederiet J. Lauritzen A/S, hvor han sammenlagt har arbejdet 24 år både i Danmark, Japan, Australien og USA. Ejner Bonderup er shippinguddannet, Akademiøkonom fra Niels Brock Handelsakademi i København og har desuden gennemgået lederuddannelser på såvel IESE Business School og IMD.

Ifølge en pressemeddelelse fra rederiet tiltræder Ejner Bonderup, når det er muligt i henhold til forpligtelserne i sin nuværende ansættelse. Samtidig med ansættelsen af Ejner Bonderup har bestyrelsen besluttet at styrke Norden Executive Management med yderligere to medlemmer:

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs