ShippingWatch

CMA CGM favorit til kontrakt med fransk militær

Det forgældede franske containerrederi og verdens tredjestørste, CMA CGM, ser ud til at være favorit til en stor logistikkontrakt med det franske militær.

Foto: APM Terminals

Det store franske containerrederi, CMA CGM, der både kæmper med stor gæld og endnu en nedgradering fra S&P,  er nævnt som favorit og foretrukken udbyder på en stor logistik-kontrakt med det franske militær. Det har rederiet, der er verdens tredje største, bekræftet ifølge Lloyd´s List.
Det private-offentlige partnerskab drejer sig om levering af logistik-services til den franske hær på de oversøiske baser og til militære operationer i andre lande. Hvis alt forløber som planlagt, vil aftalen blive endelig inden for de nærmeste måneder, og fem nye ro-ro færger med samlet set 12.500 lane-meter vil blive bestilt til 2014 fra et værft i Sydkorea. Alle vil få ramper, så de kan sejle med svære tanks, hedder det.
Maersks amerikanske selskab har ligeledes en kontrakt med den amerikanske hær. I november fik Maersk i USA en kontrakt på fem supplyskibe i en fire-årig periode, skriver Lloyd´s List.

S&P sænker CMA CGMs kreditvurdering  

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs