ShippingWatch

Portræt: Afrika var største udfordring for tidligere Svitzerchef

Den afgående chef for Svitzers afrikanske, asiatiske og mellemøstlige forretning, Rene Kofod-Olsen, betegner sine år i Vestafrika som de mest udfordrende for karrieren.

Rene Kofod-Olsen er ved at takke af som chef for Svitzers afdelinger i Afrika, Asien og Mellemøsten. I stedet går turen nu til den øverste chefstol i konkurrenten Topaz Energy & Marine. Med sig dertil tager han 18 års erfaring fra A.P. Møller-Mærsk, heraf de seneste år som Svitzerchef for blandt andet Vestafrika.

”Den største udfordring i min karriere har været generelt at arbejde en længere årrække i Vestafrika med de udfordringer og muligheder, kontinentet indeholder. Forretnings-, familiemæssigt og kulturelt har det været en enorm udfordring, og på alle nævnte områder er jeg blevet betydeligt rigere erfaringsmæssigt. Jeg vil vove påstanden, at hvert år lagt på kontinentet giver det dobbelte i erfaring,” siger Rene Kofod-Olsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Forsinkelser forude: Omikron rammer Kinas havne

Det er i det store hele lykkedes Kina at holde covid ude efter det oprindelige udbrud i Wuhan. Så kom omickron – og landets nul-tolerance over for virussen betyder nu forsinkelser i verdens travleste havne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs