ShippingWatch

Tre danske rederier med i top 25 over verdens største

Med Maersk Gruppen som 1er og Torm som nummer 25 kan danske rederier lige præcis mønstre tre rederier over verdens 25 største på opereret tonnage, fremgår det af tal fra Rederiforeningen.

Foto: Rederiforeningen

Med 647 skibe er Maersk Gruppen verdens største rederi målt på opereret tonnage, fremgår det af en opgørelse fra Danmarks Rederiforening opgjort i Skibsfarten i Tal Maj 2012. Målt i bruttoton (BT) svarer det til 29.654.642, og ingen rederier har altså så meget vægt på bogen.

Samlet set er danske rederier repræsenteret tre steder på listen. Norden er nummer 19 med en flåde på godt fem millioner BT fordelt på 143 skibe foran norske Frontline på en 20. plads med lige under fem millioner BT på 35 skibe.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Celsius Shipping er sluppet ud af russisk dilemma

Celsius Shipping med danskeren Jeppe Jensen i spidsen behøver ikke længere at se magtesløst til, mens et af dets skibe anløber en russisk havn. Kontrakten med kinesisk energiselskab er udløbet.

Læs også

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs