ShippingWatch

Redere: Vi har skarpt fokus på Arktis

I Danmarks Rederiforening har man øjnene rettet mod Arktis som et strategisk vigtigt vækstområde. Danmark skal være først og bedst, lyder det fra vicedirektør Jan Fritz Hansen.

Danske rederier skal til Arktis hurtigst muligt, så de kan oparbejde kompetencer i det komplicerede område. Det siger Jan Fritz Hansen, vicedirektør i Danmarks Rederiforening, til ShippingWatch.

"Det er helt klart, at jeg ser det her som et kæmpe område for os. Dansk søfart skal hele tiden se på at gøre noget, som de andre ikke gør. Bare at sejle et skib fra A til B finder de andre også ud af, og der ser vi jo, at når arbejdsmarkedet bliver globaliseret, bliver en inder eller en filippiner lige så god til at sejle eller drive rederi som en dansker. Og derfor skal vi hele tiden ind i noget, som er mere kompliceret end linjefart," siger Jan Fritz Hansen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Minekæmpe køber yderligere tre LNG-drevne skibe

BHP Billiton føjer tre LNG-drevne tørlastskibe til sin flåde i løbet af de næste seks til ni måneder, skriver nyhedsbureau. Mineselskabet satser på flydende naturgas som et overgangsbrændstof.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs