ShippingWatch

Redere: Vi har skarpt fokus på Arktis

I Danmarks Rederiforening har man øjnene rettet mod Arktis som et strategisk vigtigt vækstområde. Danmark skal være først og bedst, lyder det fra vicedirektør Jan Fritz Hansen.

Danske rederier skal til Arktis hurtigst muligt, så de kan oparbejde kompetencer i det komplicerede område. Det siger Jan Fritz Hansen, vicedirektør i Danmarks Rederiforening, til ShippingWatch.

"Det er helt klart, at jeg ser det her som et kæmpe område for os. Dansk søfart skal hele tiden se på at gøre noget, som de andre ikke gør. Bare at sejle et skib fra A til B finder de andre også ud af, og der ser vi jo, at når arbejdsmarkedet bliver globaliseret, bliver en inder eller en filippiner lige så god til at sejle eller drive rederi som en dansker. Og derfor skal vi hele tiden ind i noget, som er mere kompliceret end linjefart," siger Jan Fritz Hansen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Forsinkelser forude: Omikron rammer Kinas havne

Det er i det store hele lykkedes Kina at holde covid ude efter det oprindelige udbrud i Wuhan. Så kom omickron – og landets nul-tolerance over for virussen betyder nu forsinkelser i verdens travleste havne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs