Norden uden ny tørlastchef nogle måneder endnu

Den bratte afsked med chefen for rederiets tørlastafdeling, Peter Norborg, for to uger siden, betyder, at der kan gå flere måneder, inden Norden har fundet afløseren, oplyser rederiet.

Norden står ikke lige umiddelbart med en afløser, efter at rederiets tørlastchef, Peter Norborg (billedet), for to uger siden pludselig sagde sin stilling op. Den 30. april sagde han sit job op i den vigtige tørlastdivision for at tiltræde som COO i Gearbulk UK – specialist i ”open hatch/boxship” med hovedkontor i Weybridge, England.

"Der vil gå nogle måneder endnu, vi skal gennem en grundig proces for at finde den rigtige kandidat til jobbet," siger CEO Carsten Mortensen.

Peter Norborg fortsætter i sin stilling hos Norden i en begrænset overgangsperiode. Rederiet oplyste i slutningen af april, at han ville blive fritstillet inden for de næste to uger og efterfølgende være til rådighed indtil udgangen af oktober i år. I perioden indtil 31. oktober 2013 er Peter Norborg underlagt restriktive klausuler, medmindre de opsiges af Norden.

 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også