ShippingWatch

Gibson: Politiske ændringer i USA og Kina påvirker shipping-markedet

De kommende valg og evt. ændringer i regeringen i verdens to største økonomier, USA og Kina, senere på året kan føre til mærkbare ændringer i verdensøkonomien, påpeger Gibson ifølge Hellenic Shipping News.

Foto: Hapag-Lloyd

De mulige politiske ændringer i verdens ledende økonomier kan meget vel føre til markante skift i deres økonomier, påpeger analysehuset Gibson i en ny rapport ifølge Hellenic Shipping News.

"Det faktum, at de to førende økonomier som Kina og USA holder præsidentvalg senere på året vil have en massiv påvirkning på verdenshandlen, og derfor kan man godt forestille sig, at mange internationale selskaber vil udskyde deres beslutninger om investeringer, indtil de ser hvem der kommer til at stå i spidsen for de to lande, og at handlesaktiviteterne vil kun vil mærke en lille opbakning i dette kvartal," skriver Gibson.

Mere fra ShippingWatch

Blackrock bliver storaktionær i Borr Drilling

Den multinationale kapitalforvalter ejer nu i alt 5,67 pct. af aktierne i Borr Drilling. Aktiekøbet kommer samme dag, som Borr Drilling har solgt tre rigge under bygning for at styrke selskabets pressede økonomi.

Læs også

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs