ShippingWatch

Gullestrups farvel til den røde regering

Per Gullestrup har tidligere truet med at forlade Danmark, hvis S og SF dannede regering. Og det har også vejet på vægtskålen, da beslutningen om at flytte til London skulle træffes, siger han til ShippingWatch.

Per Gullestrup skrev i 2010 en klumme i Berlingske med den sigende titel "Farvel, Danmark!", hvor han svor at flytte fra Danmark med sin kone, hvis der kom en rød regering til magten.

"Vi har nu besluttet at fraflytte Danmark, når/hvis der kommer et skifte til en S-SF-ledet regering. Ikke fordi vi ikke ønsker at betale en høj skat, men fordi S og SF har meldt ud, at man vil indføre en millionærskat på indtægter over 1 million kr. Her går man målrettet efter under en procent af befolkningen, som ikke har en chance for at forsvare sig. Det er populisme af værste slags, hvor man fra politisk hold ikke forstår konsekvenserne," skrev Per Gullestrup i juni 2010.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

I alt 12 skibe er sejlet fra Ukraine lastet med korn

I alt er 12 tørlastskibe lastet med Ukrainsk korn til eksport sejlet fra det krigshærgede land siden mandag sidste uge, hvor det første skib efter en aftale mellem Rusland og Ukraine fik lov til at forlade havnen i Odesa.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs