ShippingWatch

Torm-årsrapport godkendt i sidste øjeblik

De uafhængige revisorer fra Deloitte har - få minutter før starten af Torms generalforsamling - givet deres velsignelse af det pressede rederis årsrapport. Generalforsamlingen genoptages kl. 11.

Det fortæller Torms bestyrelsesformand N.E. Nielsen fra talerstolen på generalforsamlingen mandag formiddag i Falconer Salen.
" Med den udvikling, der har været i de sidste 12 timer, har revisorerne ændret deres påtegning af årsrapporten. Det er jo en meget positiv ting, det er vi meget glade for," siger N.E. Nielsen.

Torm aflagde i første omgang årsregnskab uden godkendelse fra revisorerne, da rederiets fremtid svævede i det uvisse. Torm skylder milliarder til sine banker og lider under meget svage markedsforhold, der gør det ude af stand til at betale renter og afdrag. Revisorerne skrev dog, at de kunne nå at ændre mening inden generalforsamlingen, hvis Torm kunne dokumentere, at der var nok finansiering til at drive rederiet frem til udgangen af  2012. I det tilfælde ville revisionspåtegningen blive opdateret.

"Den er først blevet færdig, kort før vi gik i salen," siger N.E. Nielsen.

Som konsekvens af godkendelsen skal Torm nu have trykt årsrapporter med den nye revisorpåtegning, hvilket får rederiet til at suspendere mandagens generalforsamling med en time til kl. 11.
 

RITZAU FINANS

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs