ShippingWatch

Lett holder fast i Torms bestyrelsesformand

Da advokatfirmaet Lett hentede N.E. Nielsen ind i firmaet, var det med en klar ide om, at den tidligere formand for Amagerbanken kunne blive genstand for en retssag. Derfor får statens beslutning om at rejse sag mod Amagerbankens tidligere ledelse, og Torms nuværende bestyrelsesformand,  heller ikke umiddelbart nogen konsekvenser.

Foto: S¯LBECK CHRISTIAN KLINDT

Det var ikke en synderligt overrasket bestyrelsesformand i advokatfirmaet Lett, der her til morgen kunne læse, at staten har valgt at rejse sag mod en af hans partnere, den tidligere Amagerbank-bestyrelsesformand og nuværende ditto i rederiet Torm, advokat N.E. Nielsen.

Advokatfirmaet kendte naturligvis til N.E. Nielsens tid i Amagerbanken, da man hentede ham ind som partner, og mener ikke at have set noget nyt i den uvildige advokatundersøgelse, der sammen med Finanstilsynets redegørelse fra efteråret danner grundlag for Finansiel Stabilitets beslutning om at rejse erstatningssag mod blandt andet N.E. Nielsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Maersk og 22 andre rederier fik bøder af Sydkoreas konkurrencemyndighed, tank- og tørlastrederiet Norden vil stadig købe ”sorte” skibe, og Hafnia kan få svært ved at finansiere skibskøb fra konkurrent.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs