Mols-Linien holder fast i forventninger efter stærkt kvartal

Mols-Linien indsætter i maj en af verdens største katamaranfærger og venter, at det vil medvirke til et positivt regnskabsmæssigt resultat.
AF RITZAU FINANS

Mols-Liniens trafiktal for første kvartal viser solid fremgang og er ifølge rederiet også bedre end ventet. Forventningerne til 2012 om et nettounderskud på 10 til 30 mio. kr. efter skat fastholdes imidlertid.

"Antal passagerer steg med 11,3 pct. i 1. kvartal 2012 i forhold til samme periode i 2011. Stigningen skyldtes dels, at der var flere personbiler med færgerne, dels en vækst i antal passagerer med busselskabet Abildskou," forklarer Mols-Linien om udviklingen.

Antallet af biler per afgang steg med godt 50 pct. til 83 biler fra 55 biler i første kvartal 2011. I alt blev der overført 341.564 passagerer og 134.039personbiler i perioden. De tilsvarende tal for første kvartal sidste år var 306.776 passagerer og 124.372 personbiler. Mols-Linien indsætter i maj en af verdens største katamaranfærger og venter, at det vil medvirke til et positivt regnskabsmæssigt resultat og positive pengestrømme fra andet halvår.

Resultatet for 2012 er blevet garderet mod prisstigninger på olie gennem en række forsikringer, som garanterer mod prisstigninger over et bestemt niveau, men som sikrer rederiet en gevinst ved faldende oliepriser, oplyser rederiet.

RITZAU FINANS

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også