Nøglerolle til Mc-Kinney Møllers personlige rådgiver

Den afdøde skibsreder Mærsk Mc-Kinney Møllers højre hånd gennem en årrække, Lars-Erik Brenøe, spås en central rolle i selskabets ejerkreds fremover.

I puslespillet i A.P. Møller - Mærsks ejerkreds kan den nu afdøde skibsreders personlige assistent, Lars-Erik Brenøe, meget vel blive en helt central brik.

Lars-Erik Brenøe har således i næsten 20 år fungeret som rådgiver og højre hånd for hr. Møller, og gennem årene er hans position i selskabet internt vokset markant, selv om det udadtil nogle gange kan være svært at pege på, hvilke beføjelser den mangeårige assistent præcis har.

Ikke desto mindre sidder Lars-Erik Brenøe i dag i Almenfondens bestyrelse og har via sin rolle som familiens rådgiver oparbejdet stor respekt internt i gruppen. Samtidig anses han også for at være en af de personer, der de kommende år skal værne om Mærsk Mc-Kinney Møllers ånd i virksomheden og sørge for, at den gamle skibsreders læresætninger ikke bliver glemt lige med det samme.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
!
!
Skal indeholde mindst 6 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også