ShippingWatch

Nøglerolle til Mc-Kinney Møllers personlige rådgiver

Den afdøde skibsreder Mærsk Mc-Kinney Møllers højre hånd gennem en årrække, Lars-Erik Brenøe, spås en central rolle i selskabets ejerkreds fremover.

I puslespillet i A.P. Møller - Mærsks ejerkreds kan den nu afdøde skibsreders personlige assistent, Lars-Erik Brenøe, meget vel blive en helt central brik.

Lars-Erik Brenøe har således i næsten 20 år fungeret som rådgiver og højre hånd for hr. Møller, og gennem årene er hans position i selskabet internt vokset markant, selv om det udadtil nogle gange kan være svært at pege på, hvilke beføjelser den mangeårige assistent præcis har.

Ikke desto mindre sidder Lars-Erik Brenøe i dag i Almenfondens bestyrelse og har via sin rolle som familiens rådgiver oparbejdet stor respekt internt i gruppen. Samtidig anses han også for at være en af de personer, der de kommende år skal værne om Mærsk Mc-Kinney Møllers ånd i virksomheden og sørge for, at den gamle skibsreders læresætninger ikke bliver glemt lige med det samme.

Værne om værdierne

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

I alt 12 skibe er sejlet fra Ukraine lastet med korn

I alt er 12 tørlastskibe lastet med Ukrainsk korn til eksport sejlet fra det krigshærgede land siden mandag sidste uge, hvor det første skib efter en aftale mellem Rusland og Ukraine fik lov til at forlade havnen i Odesa.

Læs også

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs