ShippingWatch

Mærsk's død får international bevågenhed

Der er stor opmærksomhed og mange kommentarer i verdens medier til Mc-Kinney Møllers død.

Under overskriften "Dansk rederikonge er død" når den triste nyhed om, at den danske skibsredder Mærsk Mc-Kinney Møller er død mandag, 98 år gammel, blandt andet forsiden på netudgaven af den ansete svenske erhvervsavis Dagens Industri, di.se.

Di.se skriver, at Mc-Kinney Møller var en af de mest indflydelsesrige forretningsledere i Danmark gennem generationer, og Dagens Industri beskriver Mærsks virke som koncernleder i den verdensomspændende virksomhed i perioden fra 1965 til 1993.

Også det tonengivende nyhedsbureau Reuters har dødsfaldet blandt sine tophistorier, og i artiklen beskriver man også her kort Mc-Kinney Møllers virke som chef for især skibsaktiviteterne og for engagementet i olieindustrien.

Reuters noterer sig også med en vis interessse, at aktiekursen er steget i Mærsk efter meddelelsen om dødsfaldet nåede medierne mandag formiddag.

Mere fra ShippingWatch

Höegh Autoliners går med i klimakoalition

Det norske bilrederi Höegh Autoliners indtræder i klima-alliancen First Movers Coalition, der også tæller Maersk, som ”frontløbere på bæredygtighedsområdet i deres sektor”.

Læs også

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs