ShippingWatch

Clipper ser først fornuftig indtjening i 2014

Der vil gå et par år, før Clipper Gruppen regner med at kunne levere et godt resultat, siger de to Clipper partnere Henrik Lund Dal og Per Gullestrup i et dobbeltinterview med ShippingWatch.

De to Clipper-partnere, Henrik Lund Dal (HLD) og Per Gullestrup (PG), lægger ikke skjul på, at rederiet har været gennem svære år. Ligesom resten af shippingbranchen i hele verden har det været en kamp for at få tingene til at hænge sammen økonomisk de seneste år. Oveni det har Clipper kæmpet med forkert tonnage i sit vigtige multipurpose-segment, som har været endnu en forhindring for at få resultaterne til at se godt ud.

I et dobbeltinterview med ShippingWatch fortæller de to centrale Clipper-folk, at 2012 bliver et vendepunkt for Clipper Gruppen, men at rederiet nok skal hen til 2014, før man kan tale om en tilfredsstillende økonomi:

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Forsinkelser forude: Omikron rammer Kinas havne

Det er i det store hele lykkedes Kina at holde covid ude efter det oprindelige udbrud i Wuhan. Så kom omickron – og landets nul-tolerance over for virussen betyder nu forsinkelser i verdens travleste havne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs