ShippingWatch

Clipper ser først fornuftig indtjening i 2014

Der vil gå et par år, før Clipper Gruppen regner med at kunne levere et godt resultat, siger de to Clipper partnere Henrik Lund Dal og Per Gullestrup i et dobbeltinterview med ShippingWatch.

De to Clipper-partnere, Henrik Lund Dal (HLD) og Per Gullestrup (PG), lægger ikke skjul på, at rederiet har været gennem svære år. Ligesom resten af shippingbranchen i hele verden har det været en kamp for at få tingene til at hænge sammen økonomisk de seneste år. Oveni det har Clipper kæmpet med forkert tonnage i sit vigtige multipurpose-segment, som har været endnu en forhindring for at få resultaterne til at se godt ud.

I et dobbeltinterview med ShippingWatch fortæller de to centrale Clipper-folk, at 2012 bliver et vendepunkt for Clipper Gruppen, men at rederiet nok skal hen til 2014, før man kan tale om en tilfredsstillende økonomi:

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Minekæmpe køber yderligere tre LNG-drevne skibe

BHP Billiton føjer tre LNG-drevne tørlastskibe til sin flåde i løbet af de næste seks til ni måneder, skriver nyhedsbureau. Mineselskabet satser på flydende naturgas som et overgangsbrændstof.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs