ShippingWatch

Mærsk: Nils Smedegaard kommer sig vel

Nils Smedegaard Andersen er ikke røget til side i A.P. Møller-Mærsk på trods af sin langvarige sygdom. Det understregede bestyrelsesformand Michal Pram Rasmussen ved åbningen af torsdagens generalforsamling.

Foto: Carsten Andreasen

- Nils Smedegaard kommer sig vel og ventes retur som tidligere udmeldt, sagde Michael Pram Rasmussen.

Han understregede samtidigt, at den manglende topchef sætter resten af direktionen og bestyrelsen under pres. En opgave formanden mener, de har løst upåklageligt.

- At mangle sin topdirektør lægger naturligvis yderligere pres på direktion og bestyrelsen. Det har de håndteret fremragende. Tak, sagde Michael Pram Rasmussen, der nævnte hvert direktionsmedlem ved navn og fortsatte:

- Det har demonstreret styrken ved at have en gruppe, der arbejder tæt sammen og kender hinandens opgaver. Ledelsen har vist god robusthed, kan jeg vist godt tillade mig at sige.

RITZAU FINANS

Maersk: Smedegaard-operation forløb planmæssigt 

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Efter ti års resultattørke er der igen sorte tal hos Lauritzen. Politiske spændinger i Ukraine mellem Vesten og Rusland øger frygten for nye cyberangreb a la det, der kostede Maersk to mia. kr. Et nyt forslag til EU's udspil om CO2-kvoter til shipping kan føre til endnu en milliard-fond.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs