ShippingWatch

Offshore-aktiviteter kan forgylde små rederier

Milliardinvesteringer i vindmølleindustrien betyder, at der ligger en guldgrube og venter på de mindre rederier, siger Michael Wengel-Nielsen fra Rederiforeningen af 2010.

Foto: MH Simonsen

Optimistiske toner melder sig i nu i fremtidsudsigterne for de mindre rederier. Gigantiske milliardinvesteringer i offshore-segmentet, herunder ikke mindst i vindmølleindustrien, skaber nemlig store mulige indtægskilder for de mindre spillere i rederibranchen. Det siger sekretariatsleder i Rederiforeningen af 2010, Michael Wengel-Nielsen.

"Der skal investeres 1.000 mia. kroner i vindmølleindustrien frem mod 2020, og det vil især komme mindre rederier til gode, som råder over små serviceskibe, der skal bruges til at sejle folk frem i forbindelse med vedligehold og opførelsen af vindmøller," siger Michael Wengel-Nielsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Forsinkelser forude: Omikron rammer Kinas havne

Det er i det store hele lykkedes Kina at holde covid ude efter det oprindelige udbrud i Wuhan. Så kom omickron – og landets nul-tolerance over for virussen betyder nu forsinkelser i verdens travleste havne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs