ShippingWatch

Siim Kallas: Svovlreduktion ligger fast fra 2015

Selvom EU's  transportkommissær, Siim Kallas, har sympati for de små short-sea rederier, ligger deadline fast for reduktion af svovlindhold i udstødningen til 0,1 procent: 1. januar 2015. Det siger han til ShippingWatch.

På den ene side har EU-Kommissionens næstformand, transportkommissær Siim Kallas et ønske om, at de europæiske rederier økonomisk skal klare sigt godt, især i en tid, hvor mange er mærket af de seneste kriseår.

På den anden side må han stå skulder ved skulder med den øvrige EU-Kommission, og især den danske klima-kommissær Connie Hedegaard, når det gælder de kommende krav om svovlindholdet i fuel. I Nordsøen og Østersøen må indholdet af svovl i udstødningen ikke overstige 0,1 procent fra den 1. januar 2015, hvilket ikke mindst rammer de små feeder-rederier og øvrige short-sea ruter i området.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Maersk og 22 andre rederier fik bøder af Sydkoreas konkurrencemyndighed, tank- og tørlastrederiet Norden vil stadig købe ”sorte” skibe, og Hafnia kan få svært ved at finansiere skibskøb fra konkurrent.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs