ShippingWatch

Nordic Tankers frasælger alle kemikalietanskibe

Nordic Tankers har i dag indgået en betinget aftale om at frasælge sine kemikalietankskibsaktiviteter, herunder organisationen, for USD 30 mio. til et selskab kontrolleret af Triton, et europæisk investeringsselskab.

Foto: Rederiforeningen

Frasalget er resultatet af drøftelser mellem Nordic Tankers og selskabets banker som følge af den høje gæld i Nordic Tankers og de fortsat lave fragtrater, skriver Nordic Tankers. Fremadrettet vil Nordic Tankers, der har den tidligere Maersk-reder Tommy Thomsen som direktør, alene være en tonnageudbyder med en flåde bestående af seks produkttankskibe i størrelsen 37,000-73,000 dwt. Der er indgået aftale om henstand på udskudte og ordinære afdrag indtil 31. marts 2013 for produkttankskibsflåden betinget af visse forhold. Det børsnoterede selskab vil skifte navn fra "Nordic Tankers A/S" til "Nordic Shipholding A/S".
 

Mere fra ShippingWatch

Höegh Autoliners går med i klimakoalition

Det norske bilrederi Höegh Autoliners indtræder i klima-alliancen First Movers Coalition, der også tæller Maersk, som ”frontløbere på bæredygtighedsområdet i deres sektor”.

Læs også

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs