ShippingWatch

Mærsk-aktien faldt på meddelelse om sygeorlov

Handler i Jyske Bank, Michael Lyngsø, peger på, at forsinkelsen i sig selv ikke burde få større betydning for Mærsk-gruppen.

A.P. Møller - Mærsk falder, efter topchef Nils Smedegaard Andersens tilbagevenden til Esplanaden igen er blevet udskudt. Denne gang med 6-8 uger.

Smedegaard skal have en korrigerende operation i relation til den hjerteklapprotese, han fik i slutningen af december sidste år.

Handler i Jyske Bank, Michael Lyngsø, peger på, at forsinkelsen i sig selv ikke burde få større betydning for Mærsk-gruppen, da de enkelte Mærsk-selskaber er selvkørende med egen topchef. Til gengæld kan frygten for, at Smedegaard ikke vender tilbage være forklaringen bag et fald i Mærsk-aktien på 1,6 pct. til kurs 43.160.

"Der går nok lidt spekulationer omkring, hvorvidt der er risiko for, at det er værre end som så. Jeg tror, at det er derfor, at aktien falder som den gør," siger Michael Lyngsø.

RITZAU FINANS

Mere fra ShippingWatch

Forsinkelser forude: Omikron rammer Kinas havne

Det er i det store hele lykkedes Kina at holde covid ude efter det oprindelige udbrud i Wuhan. Så kom omickron – og landets nul-tolerance over for virussen betyder nu forsinkelser i verdens travleste havne.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs