ShippingWatch

CKYH-alliance lancerer service fra Fjernøsten til US-golf

De fire rederier sætter otte skibe på 4.000 teu ind fra 28. april.

CKYH-alliancen, der tæller containerrederierne Cosco, K-Line, Yang Ming, og Hanjin Shipping, lancerer med udgangen af april en ny service mellem Fjernøsten og Den Mexicanske Golf. Det meddeler Hanjin Shipping torsdag. Otte containerskibe med hver en kapacitet på 4000 tyvefodscontainere skal sejle på ruten.

Denne nye service dækker Den Mexicanske Golf, den sydlige del af USA samt Det Caribiske Hav, og den tilbyder ifølge alliancen attraktive transittider med kun 24 dage fra Yantian til Houston og blot 27 dage fra Østkina til Houston. Rotationen er som følger: Bu san-Shanghai (Waigaoqiao Terminal)-Ningbo-Xiamen-Yantian-(Panama Canal)-Colon-Houston-(Panama Canal)-Busan. Ruten lanceres 28. april 2012.

Det er blot to dage siden, at Hanjin Shipping annoncerede to andre services til den amerikanske vestkyst. Dels blev PSG-ruten, der forbinder Mellemøsten med USA's vestkyst, annonceret i samarbejde med NYK, dels blev JPX-ruten fra Japan til USA's vestkyst annonceret i samarbejde med NYK, OOCL og Hapaq-Lloyd.

RITZAU FINANS

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs