ShippingWatch

DFDS vil hjemflage skibe

Søtrafikken i Nordsøen er under et hårdt og konstant pres fra konkurrenter og kunder, siger DFDS-ledelsen som forklaring på omflagning af skibe fra svensk til dansk flag.

DFDS har indledt forhandlinger med de svenske fagforeninger om planerne for en omflagning af skibene Magnolia Seaways, Tor Begonia, Tor Freesia og Selandia Seaways fra svensk til dansk flag, som de øvrige DFDS-skibe, der anløber Göteborg, sejler under.

”Forhandlingerne drejer sig primært om processen med at overføre de svenske besætningsmedlemmer til dansk flag. Baggrunden er, at søtrafikken i bl.a. Nordsøen er udsat for et hårdt og konstant pres fra konkurrenter og kunder, så vi altid må søge de mest effektive løsninger for at kunne bevare vores konkurrencedygtighed og dermed vores forretning. Det kan vi kun, hvis vi også fortsat kan tilbyde kunderne konkurrencedygtige vilkår. Derfor ønsker vi at samle skibene, der anløber Göteborg, under dansk flag, da Dansk Internationalt Skibsregister giver bedre vilkår for rederierne til at sikre et lavt omkostningsniveau og dermed vores konkurrencedygtighed,” siger Executive Vice President Henrik Holck, People & Ships, til DFDS' nyhedsbrev Update.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs