ShippingWatch

Torm håber på ny forlængelse af aftale med bankerne

Torm forventer endnu er forlængelse af aftalen med den bankgruppe, rederiet nu har forhandlet i månedsvis med

Det pressede rederi Torm udsendte torsdag aften en pressemeddelelse, hvori selskabet meddeler, at den nuværende aftale med bankgruppen forventes at blive forlænget.

Selskabets bankgruppe aftalte midlertidig henstand med betaling af afdrag og finansielle covenants indtil 15. marts 2012, hvilket nu er overskredet.

Selskabet har allerede fået forlænget sin aftale med bankgruppen tre gange i indeværende år. Den 17. januar aftalte Torm og bankgruppen en midlertidig henstand med betaling af afdrag og finansielle covenants indtil 15. februar 2012 og fik igen herefter forlænget aftalen til den 1. marts 2012, og så igen indtil den 15 marts 2012.

Den længerevarende problemstillinG om den midlertidige henstand og usikkerhed om selskabets fremtid har fået aktien til at falde markant. Aktien blev torsdag handlet til 3,00 kr., mens prisen til sammenligning i oktober 2007 var 240 kr.

AKTIEFOKUS

Mere fra ShippingWatch

To flydende gasterminaler rykker til Europa

Europa kan se frem til at modtage to flydende terminaler til import af LNG i de kommende måneder for at erstatte gas fra Rusland. Blandt andet vil Golar LNG omdanne et LNG-tankskib til en terminal.

Læs også

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs