ShippingWatch

Mortensen: Udgangspunktet er organisk vækst


Selvom D/S Norden har finansielle muskler til at foretage en markant investering, er udgangspunktet for tørlast- og produkttankrederiet som hidtil at vokse forretningen organisk.


Selvom D/S Norden har finansielle muskler til at foretage en markant investering, er udgangspunktet for tørlast- og produkttankrederiet som hidtil at vokse forretningen organisk. Det fortæller rederiets administrerende direktør,
Carsten Mortensen, til Ritzau Finans.

"Vi tror på de langsigtede perspektiver i begge vores forretningsområder, så der skal bestemt investeres begge steder," siger Carsten Mortensen, der ikke ønsker at afskrive hverken køb af enkelte skibe eller større investeringer.

"Jeg vil hverken udelukke det ene eller det andet, men jeg kan konstatere, at vi de seneste 15 år er vokset organisk til det, vi er i dag. Og det er også udgangspunktet for vores fremtidige investeringer, for det tror vi, at vi er ret gode til. Men kommer der nogle gode muligheder, vil vi bestemt kigge på dem, og vi har ubetinget mulighed for at investere temmelig markant og stadigvæk have en konservativ balance," siger Carsten Mortensen.

Mere fra ShippingWatch

To flydende gasterminaler rykker til Europa

Europa kan se frem til at modtage to flydende terminaler til import af LNG i de kommende måneder for at erstatte gas fra Rusland. Blandt andet vil Golar LNG omdanne et LNG-tankskib til en terminal.

Læs også

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs