Dof Subsea sikrer kontrakt med Brasiliens olieselskab

Offshorerederiet, som er en del af det kriseramte Dof ASA, har underskrevet sin anden kontrakt i det sydamerikanske marked inden for to uger. 
Foto: PR Dof Group
Foto: PR Dof Group

Dof Subsea har fået forlænget en kontrakt med det brasilianske olie- og gasselskab Petrobas frem til februar 2024. Det er skibet Skandi Achiever, der servicerer dykkerarbejde, som Dof Subsea har sikret arbejde til det kommende år. 

Det er den anden aftale, offshore-selskabet har landet i Brasilien på to uger. I februar underskrev selskabet en kontrakt for forsknings- og undersøgelsesskibet ”Geoholm”. 

Sammenlagt har de to aftaler en værdi på 35 mio. dollar svarende til 245 mio. kr., fremgår det af en pressemeddelelse fra Dof Subsea. 

Dof Subsea er et datterselskab til det gældstyngede Dof ASA, hvis kreditorer i begyndelsen af februar anmodede om en konkursproces i rederiet. 

Det skete efter, en redningsplan for moderselskabet ikke opnåede flertal blandt aktionærerne, og derfor troede kreditorerne ikke længere på en finansiel rekonstruktion af selskabet. 

Efterfølgende har datterselskabet Dof Services været det nye moderselskab i koncernen, og alle aktiviteter i Dof Services, som også tæller Dof Subsea, er fortsat upåvirket af konkursen i Dof ASA.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også