ShippingWatch

Hafnia dumper rapport fra eget selskab i sag om overgreb på praktikant

Det var Hafnias eget shipmanagement-selskab, der undersøgte anmeldelsen om forsøg på voldtægt, som en 24-årig praktikant havde indberettet. En undersøgelse, som Hafnia har dumpet, fordi den "har mangler og irrelevante betragtninger."

Foto: PR / Hafnia

Efter at en kvinde har beskrevet et seksuelt overgreb, hun efter eget udsagn blev udsat for i foråret under sin praktik om bord på et af Hafnias skibe, går rederiet nu i rette med undersøgelsen af sagen, som Hafnias eget ship management selskab har stået for.

Sagen omhandler en 24-årig kvinde, der er tilknyttet Svendborg International Maritime Academy (SIMAC), der over for Berlingske har fortalt, hvordan hun blev forsøgt voldtaget, efter hun var blevet antastet og tvunget i seng med en mandlig underofficer om bord på skibet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Sorte selskaber bag pensionsbranchens grønne milliarder

Flere pensionsselskaber har talt olieselskaber som BP, Shell og Halliburton med i de 248 mia. kr., branchen har meldt ind som "grønne investeringer" til regeringens klimapartnerskab for finanssektoren. "Vanvittigt," lyder det fra kritiker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs