ShippingWatch

Klimaet gjorde forskellen da Wallenius ringede til Lasse Kristoffersen

At lede den grønne omstilling i et selskab, der er nummer et i sit segment, var en væsentlig grund til, at Lasse Kristoffersen lod sig lokke over til Wallenius Wilhelmsen, fortæller han i et interview med ShippingWatch. De, der kender ham, undrer sig ikke.

Foto: Klaveness / PR

Den grønne omstilling og kampen mod klimakrisen gjorde udslaget, da Klaveness-CEO Lasse Kristoffersen sagde ja tak til at blive den fremtidige topchef hos Wallenius Wilhelmsen, siger han i et interview med ShippingWatch.

Over telefonen fortæller Kristoffersen, der i forvejen er kendt i shippingindustrien for at være en markant stemme i klimadebatten, både som chef i Klaveness og som viceformand i International Chamber of Shipping (ICS), at springet ud i det nye job ikke har handlet om, at han var på udkig efter et karriereskift.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Sorte selskaber bag pensionsbranchens grønne milliarder

Flere pensionsselskaber har talt olieselskaber som BP, Shell og Halliburton med i de 248 mia. kr., branchen har meldt ind som "grønne investeringer" til regeringens klimapartnerskab for finanssektoren. "Vanvittigt," lyder det fra kritiker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs