ShippingWatch

DFDS øger toplinjen til 4,4 mia kr i tredje kvartal

DFDS gik frem på toplinjen i tredje kvartal, hvor der også begyndte at komme flere passagerer. Færgerederiet indsnævrer forventningerne til både omsætning og driftsresultatet for hele 2021.

Foto: Huseyin Aldemir/Reuters/Ritzau Scanpix

Det danske færge- og logistikselskab DFDS kommer ud af tredje kvartal med en højere omsætning, mens rejserestriktioner stadig lægger pres på passagerforretningen.

Selskabets samlede omsætning voksede med 22 pct. i kvartalet til 4,4 mia. kr. mod 3,5 mia. kr. i samme kvartal sidste år, mens resultatet før skat endte på 291 mio. kr, en stigning fra 262 mio. kr. i tredje kvartal 2020.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs