ShippingWatch

Hårde nedlukninger får shipping-ansatte til at vende Singapore ryggen

Singapore har mistet så meget af sin tiltrækningskraft under de hårde corona-lockdowns, at såkaldte expats vender det maritime knudepunkt ryggen og hellere vil arbejde i Europa. Det fortæller flere rederier til ShippingWatch, og headhunter bekræfter tendensen. Og nu er der lukket hårdt ned igen.

Foto: Edgar Su/Reuters/Ritzau Scanpix

Det gode liv tæt på ækvator. Egen bolig med aircondition og pool i et beskyttet compound og en lokal nanny, der tager sig af børnene og kører dem i skole og henter igen senere på dagen. Og nok med penge efter at den minimale skat er betalt, så man jævnligt kan mødes med de andre expats efter arbejdstid på en af barerne i Singapores farverige Chinatown eller Boat Quay.

Det er ikke mindst ansatte i den europæiske shipping-industri, som runder Singapore i løbet af deres arbejdsliv, dels som et skridt på karrierevejen, dels som en form for fryns, fordi Singapore, som regel tilbyder rigtig meget af det gode liv, hvis man er expat udsendt af din arbejdsgiver.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs