ShippingWatch

K Line bestiller otte LNG-drevne bilskibe

Japanske K Line ser flydende naturgas (LNG) som en vej til en mindre klimabelastende rederidrift og har bestilt otte nye LNG-drevne bilskibe fra tre asiatiske værfter. Skibene får en kapacitet på hver 7.000 enheder.

Bilskibfra rederiet Wilhelmsen. | Foto: Norges Rederiforbund/Norwegian Shipowners' Association

Det japanske rederi K Line vi anskaffe otte bilskibe med motorer til flydende naturgas (LNG) til levering i perioden 2023 til 2025. Bestillingen på de otte nye skibe kommer, efter K Line i marts måned fik leveret rederiets første LNG-drevne bilskib, Century Highway Green.

"I K Line's Miljøvision 2050 har vi opstillet et delmål for 2030 om at forbedre vores CO2-udledning med 50 pct. i forhold til 2008, hvilket overgår IMO's mål om en 40 pct. forbedring," hedder det i en meddelelse fra K Line med henvisning til den Internationale Maritime Organisation, IMO.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs