ShippingWatch

Topchef ser "rygende varmt" containermarked vare mindst to år endnu

Containerindustrien kan forvente et glohedt marked i mindst to år endnu, spår MPC Container Ships. Selskabet er gået fra en faretruende konkurs til en mulighed for at blive gældfri inden 2023. Det giver mulighed for at udvide flåden med flere skibe, siger CEO til ShippingWatch.

Det glohede containermarked vil fortsætte i mimum to år endnu, vurderer topchef hos MPC Container Ships, Constantin Baack. | Foto: PR-FOTO

Den stærke udvikling, som containermarkedet på nuværende tidspunkt oplever, kommer til at vare et godt stykke tid endnu.

Sådan lyder udmeldingen fra skibsejeren MPC Container Ships, hvor topchef Constantin Baack i et interview med ShippingWatch sætter ord på selskabets seneste års rutsjebanetur.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Uenighederne sejrede, da IMO's miljøkomité forsøgte at skabe konsensus om nye klimaindsatser inden for skibsfarten. Maersk er frustreret. En stort tænkt, men kritiseret metanolfabrik i USA med Hafnia som medinvestor smuldrer. Springer konkurrenterne på Maersks Tradelens blockchain-projekt, der nu rulles ud i Kina?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs